Club Sportiv Chitila

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Politica de confidențialitate

Având în vedere noile reglementări cu privire la protecția datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezintă baza legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal și a protecției acestor date pentru statele membre UE și care se aplică începand cu 25 mai 2018, dorim să reconfirmăm angajamentul nostru pentru a procesa datele dumneavoastă personale în mod transparent și cu respectarea tuturor drepturilor de care beneficiați conform legii. În acest scop, găsiți în continuare elementele principale pe care considerăm că este util să le cunoasteți pe această temă, în calitatea dumneavoastră de “persoană vizată”.

Acest site este deținut și administrat de CLUB SPORTIV CHITILA. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea vizitatorilor noștri în timp ce interacționează cu conținutul, produsele și serviciile de pe acest site: www.primariachitila.ro. Această politică de confidențialitate se aplică numai site-ului Web. Deoarece colectăm anumite tipuri de informații despre utilizatorii noștri, vrem să înțelegeți ce informații colectăm despre dvs., cum le colectăm, cum sunt folosite aceste informații și cum puteți controla circuitul informațiilor dvs. Sunteți de acord că utilizarea de către dvs. a site-ului înseamnă aprobarea dvs. față de această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul Web.

  1. INFORMAȚII COLECTATE

Colectăm două tipuri de informații de la dvs.: informații care vă identifică personal (de exemplu, printr-un proces de înregistrare voluntară, înscrieri sau e-mail-uri) și informații care nu vă identifică personal.

Informații care vă identifică personal

Colectăm informații de identificare personală atunci când alegeți să utilizați anumite caracteristici ale site-ului, inclusiv: i) consimțământul de a primi e-mail, ii) comentarea articolelor și altele. Când alegeți să utilizați aceste funcții suplimentare, vă rugăm să furnizați “Informații de contact”, cum ar fi numele, adresa de e-mail etc. Noi nu colectăm automat aceste informații când vizitați site-ul nostru. Putem folosi aceste informații pentru a răspunde solicitărilor dvs., oferindu-vă noi informații de conținut viitoare sau informații promoționale de la companiile noastre. Informațiile de identificare personală sunt utilizate exclusiv pentru a vă adresa cererea dvs. specifică și nu sunt vândute unor terți.

Informații care NU vă identifică personal

Utilizăm informații care nu vă identifică personal într-o varietate de moduri, incluzând analizarea traficului pe site și îmbunătățirea serviciilor noastre. Informațiile non-personale pot include browserul Web pe care l-ați folosit pentru a vizita site-ul web, ora la care ați vizitat site-ul web, paginile pe care le-ați vizitat pe site și alte date anonime privind utilizarea site-ului.

  1. CUM UTILIZAM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ

CLUB SPORTIV CHITILA utilizează numai informațiile dvs. personale în scopurile inițiale pentru care au fost colectate. Informațiile dvs. personale nu vor fi vândute sau transferate în alt mod terților fără aprobarea dvs. din momentul colectării.

CLUB SPORTIV CHITILA nu va divulga, utiliza, oferi sau vinde orice informații personale unor terțe părți în orice scop, cu exceptia cazului în care acest lucru este cerut de lege, sau acest lucru a fost aprobat în mod ferm de dvs.

Este posibil ca anumite terțe părți de încredere (cum ar fi Google Analytics) să poată urmări utilizarea, să analizeze date cum ar fi adresa sursă de la care vine cererea de pagină, adresa dvs. IP sau numele domeniului, data și ora solicitării paginii, Website (dacă există) și alți parametri în URL. Acestea sunt colectate pentru a înțelege mai bine utilizarea site-ului nostru și pentru a spori performanța serviciilor pentru întreținerea și operarea site-ului Web și a anumitor caracteristici ale acestuia. Putem folosi terțe părți pentru a găzdui site-ul, utiliza diverse funcții disponibile de pe site, trimite e-mail-uri; analiza datelor, furnizare rezultate de căutare, etc.

CLUB SPORTIV CHITILA poate dezvălui informații de contact în cazuri speciale în care avem motive să credem că dezvăluirea acestor informații este necesară pentru a identifica, contacta sau acționa în justiție împotriva unei persoane care poate încălca termenii și condițiile noastre de utilizare sau poate provoca vătămări sau interferențe cu drepturile, proprietatea, utilizatorilor noștri sau oricine ar putea fi afectat de astfel de activități.

  1. CUM VĂ PROTEJAM INFORMAȚIILE

Ne angajăm să protejăm informațiile pe care le primim de la dvs. Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a vă proteja informațiile împotriva accesului neautorizat la alterarea, dezvăluirea sau distrugerea datelor neautorizate. Pentru a preveni accesul neautorizat, a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea corectă a informațiilor, menținem procedurile fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și asigura informațiile și datele stocate în sistemul nostru. Deși niciun sistem informatic nu este complet sigur, credem că măsurile pe care le-am implementat reduc probabilitatea unor probleme de securitate la un nivel corespunzător tipului de date implicate.

  1. ALEGEREA E-MAIL / OPT-OUT

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web ale unor terțe părți pe care nu le deținem și nu le controlăm. Rețineți că, odată ce părăsiți site-ul nostru printr-o legătură externă, sunteți supus politicii de confidențialitate a noului site web. Noi nu suntem responsabili sau răspunzători pentru politicile de confidențialitate, conținutul, publicitatea sau orice alte materiale disponibile pe o legătură terță parte.

  1. DECLARAȚIE DE SECURITATE

Prin acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului și, prin urmare, a Politicii de confidențialitate, sunteți de acord că nici o transmisie de date prin Internet nu este complet sigură. Nu putem garanta securitatea oricăror informații pe care ni le furnizați, astfel că ne transmiteți aceste informații pe propriul dvs. risc.

  1. NOTIFICAREA SCHIMBĂRILOR

CLUB SPORTIV CHITILA își rezervă dreptul de a modifica din timp în timp această politică de confidențialitate, la discreția sa. Dacă într-un anumit moment în viitor există modificări ale politicii noastre de confidențialitate, le vom posta pe site-ul nostru, deoarece vrem ca și utilizatorii noștri să fie întotdeauna informați cu privire la datele personale pe care le colectăm, la modul în care le folosim și la drepturile pe care le au.

Dacă aveți întrebări sau sugestii referitoare la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la: clubsportivchitila@primariachitila.ro

  1. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Dreptul la informare; Dreptul la rectificare; Dreptul la ștergere; Dreptul la restriționarea prelucrării; Dreptul la portabilitatea datelor; Dreptul la opoziție; Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; Dreptul de a depune o plângere; Dreptul de a vă adresa justiției.

TEREN TENIS

Tabel de inchiriere Baza Sportiva