YOU ARE HERE: HOMEOrganizare turneu tenis

Organizare turneu tenis

 

CHITILA OPEN TENNIS  2019

Organizator:

Clubul Sportiv Chitila

cu susţinerea Primăriei Oraşului Chitila  şi  Fundaţiei  Pro Chitila.

Inscrierea in competitie

Editia  2019 a turneului “Chitila Open Tennis”, varianta neinclusă pe agenda FRT,  va avea  loc in perioada 27 mai – 02 iunie 2019 , pe terenurile  Clubului Sportiv Chitila.

Turneul este deschis jucătorilor din Judeţul Ilfov si Municipiul Bucureşti, care se pot înscrie pe baza actului de identitate.

Regulamentul turneului Chitila Open Tennis  27 mai – 02 iunie 2019

Sedinta tehnica, validarea inscrierilor si tragerea la sorti vor avea loc in data de  24  mai 2019, incepand cu ora 17:30, la Clubul Sportiv Chitila, str. Castanilor, nr.41. PREZENŢA ESTE OBLIGATORIE!

Varsta minima de participare este de 18 ani .

ECHIPAMENT OBLIGATORIU:
Echipamentul va consta in: incaltaminte sport, racheta de tenis (organizatorul nu pune la dispozitie rachete de tenis)

CATEGORII:

Simplu Baieti +18 ani
Simplu Baieti +35 ani
Simplu Baieti +45 ani
Simplu Baieti +55 ani
Simplu Fete: OPEN Dublu Baieti: OPEN

Dublu Fete : OPEN

 

– Pentru a valida o categorie este necesara inscrierea unui numar de minim 6 persoane pentru proba de simplu si minim 6 echipe la proba de dublu. In caz contrar organizatorul isi rezerva dreptul de a anula categoria si a inapoia taxele de inscriere.

–  În situaţia în care nu se înscriu cel puţin 6 persoane pentru o categorie de vârstă , persoanele înscrise deja la respectiva categorie, pot opta, pe răspundere proprie, pentru participare la precedenta categorie de vârstă  (pe sistemul OPEN).

– Participantii care au obtinut rezultate la turnee gen BCR Open (nivel minim 5) sau au acces in semifinale/finale la turnee locale gen Chitila Open Tennis, au practicat tenis de performanţă,  care sunt sau au fost instructori / antrenori,  vor declara aceasta, cu fair-play, pentru a se putea organiza serii si a se desemna capii de serie.
– Fiecare jucator se poate înscrie la cel mult 2 categorii (simplu si dublu).
– Oricare participant la competitie accepta sustinerea mai multor meciuri in aceiasi zi si va respecta programul organizatorului.
– Meciurile se vor juca intre orele:  17:00 si 20:00, in cursul saptamanii si : 08:00 – 20:00, in week end.

TAXA DE PARTICIPARE:
–  100 lei / pers. pentru proba de SIMPLU
–  130 lei / echipa pentru proba de DUBLU
– Taxa de participare nu se returneaza si nu se transmite!

PREMII:
– Fiecare jucator/jucatoare va  primi medalie de participare,

– CASTIGATORII LOCURILOR 1şi 2 (finalistii) VOR PRIMI PREMII

– PREMII SURPRIZA , oferite de sponsori
– Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda si alte premii speciale.

REGULAMENT MECIURI (cu exceptia semifinalelor si finalelor):
– Se vor juca doua seturi
– Fiecare set incepe de la 0-0
– In fiecare game la  egal 40-40 se joaca mingea decisiva, adica, cel care este la serviciu, serveste in partea pe care o alege cel care primeste.
– Game-ul ii revine celui care castiga acest ultim serviciu
– In caz de egalitate la seturi (1-1) se va juca Champions Tie-break pana la 10 fara a fi nevoie de doua puncte diferenta.

-Arbitrajul revine partenerilor de joc, care vor completa si semna la sfarşitul meciului foaia de arbitraj a jocului. Pe baza rezultatelor consemnate, organizatorul va stabili clasamentul.

REGULAMENT MECIURI (semifinale si finale):
– 2/3 seturi – fiecare set incepe de la 0-0 si in fiecare game la egal 40-40, se va juca mingea decisiva.
– Meciurile vor incepe dupa o incalzire de 5 (cinci) minute

NOTA IMPORTANTA!
In caz de vreme nefavorabila sau alte conditii ce ar putea face ca turneul sa nu se poata desfasura / termina in perioada stabilita, organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada de desfăşurare a turneului şi/sau modifica data si  ora de desfasurare a jocurilor/ sau de a modifica structura meciurilor, care vor putea incepe de la 2-2 in fiecare set, si se va juca minge decisiva la  egal 40-40 , iar in cazul egalitatii la seturi se va juca un tie-break pana la 7, castigator fiind desemnat cel care a castigat tiebreak-ul.

DOCUMENTELE NECESARE INSCRIERII:
Formularul de inscriere completat si transmis prin e-mail sau depus fizic la sedinta tehnica.
– Dovada plătii taxei de înscriereplata se va face în numerar la sediul Primariei Chitila     ( Andreea Purluca  sau Radu Borcea), pana la data şedintei tehnice, 24 mai 2019.
– Semnarea declaratiei pe proprie raspundere.
– Dreptul de participare se va acorda la ghiseul organizatorului de la Club Sportiv Chitila, pe baza actului de identitate cu care s-a facut inscrierea  si pe baza declaratiei pe proprie raspundere ce se va completa.

Responsabilitatile organizatorului:


ORGANIZATORUL VA
:
– face tragerea la sorti pentru compunerea tabelului competitiei in data de 24 mai 2019 in cadrul sedintei tehnice.
– planifica meciurile astfel incat finalele competiei sa se joace pana la data de 02 iunie 2019, inclusiv.
– actualiza in permanenta tabelul de concurs,

– asigura buna stare a terenului de joc la inceputul fiecarui meci
– asigura câte două  mingii de tenis noi pentru fiecare meci
– asigura medalie de participant fiecarui jucator
– asigura recompensarea primelor două locuri de la fiecare categorie
– sustine sedinta tehnica inaintea concursului,

informatiile anuntate fiind informatii oficiale  trebuie luate în considerate de toti concurentii

OBLIGATIILE SI RASPUNDEREA CONCURENTULUI:
– fiecare concurent participa la competitie pe proprie raspundere
– concurentul care sufera un accident sau orice fel de paguba fizica sau materiala renunta prin insasi inscrierea la competitie la orice drept de a solicita despagubiri sau de a recurge in instanta impotriva oricarei persoane implicata in organizarea competitiei, in special impotriva : organizatorului sau voluntarilor implicati in organizarea competitiei (persoane fizice sau juridice), impotriva sponsorilor, impotriva institutiilor publice ce sustin competitia (primarie, consiliul local, politie, salvare etc)
– concurentii trebuie sa participe la sedinta tehnica si sa considere cu precautie informatiile anuntate de organizatori, in sedinta tehnica organizatorul anunta informatii oficiale chiar daca acestea nu sunt specificate in prezentul regulament
– concurentii poarta intreaga responsabilitate civila si penala pentru orice dauna provocata de acestia altor persoane in timpul competitiei
– participantul va adopta o conduita fair-play (limbaj si atitudine) in caz contrar intelege ca organizatorul isi rezerva dreptul de a il descalifica
– intelege si respecta timpul de incalzire pentru fiecare meci – 5 minute
– va fi prezent la ora planificarii meciului iar in caz de intarziere mai mare de 15 minute intelege ca organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica persoana intarziata
– concurentii sunt obligati sa respecte regulile de protectie a mediului inconjurator
– participantii inscrisi si la proba de simplu si la proba de dublu inteleg si accepta ca pot juca chiar si două  meciuri pe zi.

DESCALIFICARE:
Se vor descalifica concurentii in urmatoarele cazuri:
– limbaj si atitudine necorespunzatoare a participantului
– limbaj si atitudine necorespunzatoare a sustinatorilor unui participant
– nerespectarea mediului inconjurator
– intarziere la ora planificata sustinerii meciului (intarziere mai mare de 15 minute)
– organizatorul considera ca accidentarea participantului nu ii mai permite acestuia continuarea competitiei

ALTE REGULI:
– taxa de inscriere nu se returneaza si nu se transmite altui concurent
– retragerea din cadrul competitiei sau abandonul obliga concurentul sa informeze organizatorul.
– suporterii pot sustine concurentii cu conditia de a respecta regulile de conduita sportiva, indicatiile autoritatilor si ale oficialilor
– Organizatorul isi rezerva dreptul sa schimbe regulamentul meciului in cazul in care vremea impiedica buna desfasurare a competitiei.
– Atat in cazul inscrierilor online cat si in cazul inscrierilor la fata locului este obligatorie semnarea declaratiei pe proprie raspundere (formular prestabilit).
– Lipsa acestei declaratii duce la excluderea concurentului din competitie.
– Se considera ca fiecare persoana care se va inscrie in acest turneu de tenis, A CITIT, A INTELES si ESTE DE ACORD cu absolut toate prevederile acestui REGULAMENT si nu va avea nicio alta pretentie.

 

 

ÎNSCRIEREA  LA TURNEU

Pentru a participa la turneul de tenis Chitila Open  Tennis editia 2019, va trebui sa completaţi  fisa de inscriere si declaratia pe propria raspundere privind starea de sanatate. Acest document se va depune in momentul înscrierii la faţa locului, la şedinta tehnică sau îl puteţi trimite prin e-mail  la adresele : radu.borcea@primariachitila.ro sau andreea.purluca@primariachitila.ro  , dupa ce v-ati înscris, achitând taxa.

 

 

Succes!

 

 


Pentru alte detalii privind înscrierea la turneul de tenis “Chitila Open Tennis” ediţia 2019, vă rugăm să consultaţi site-urile: www.clubsportivchitila.ro; www.pro-chitila.ro şi paginile de facebook aferente   sau să contactaţi reprezentanţii organizatorilor : Andreea Purluca – 0733840451, andreea.purluca@primariachitila.ro sau Radu Borcea – 0744598806, radu.borcea@primariachitila.ro